Aconsegueix fins a 12.000€ en subvencions per digitalitzar el teu negoci

Aconsegueix el Kit Digital

T'ajudem a sol·licitar i gestionar el teu 'bonus digital' perquè puguis dur a terme la transformació digital del teu negoci.Que és el kit digital?

El programa KIT DIGITAL s'emmarca dins del pla de recuperació, transformació i resiliència del govern d'Espanya i està finançat amb els fons NextGenerationEU de la Unió Europea. L'objectiu és millorar el nivell de maduresa digital d'un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius nacionals els propers tres anys.

A qui va dirigit

Poden optar a aquestes ajudes petites empreses, microempreses i treballadors autònoms de qualsevols sector o tipologia de negoci que vulguin incorporar o millorar les seves solucions digitals per adaptar els seus processos i serveis a l'era digital.Que ofereix?

Un màxim de 12.000, 6.000 o 2.000 euros, segons el número de treballadores, per invertir en les solucions digitals del catàleg, les quals ofereixen exclusivament els "agents digitalitzadors" que desenvolupen o implanten aquests serveis.Categories que oferim

Comunicacions segures

Implementem serveis de connexions remotes segures a l'oficina així com accés a servidors o repositoris de dades remotes.

Rang de preus

1.000€ – 6.000€ en funció dels dispositius utilitzats i el nombre d'usuaris.

Ciberseguretat

Instal·lem i configurem tallafocs per controlar i gestionar tota la seguretat perimetral de la xarxa, gestió de llistes de pàgines web o aplicacions, registres d’activitat dels usuaris o separació en Vlan de tota la infraestructura de xarxa. També implementem xarxes segures, hotspots i implementació i gestió de honeypots per prevenir possibles atacs a les infraestructures de xarxa.

Rang de preus

1.000€ – 6.000€ en funció dels dispositius utilitzats i el nombre d'usuaris.

Serveis d'oficina virtual

Implementem i configurem solucions d'oficina virtual com Microsoft 365 o Google Workspace. Gestió de diferents projectes Microsoft 365 com el sistema de correu electrònic basat en Exchange o com els de gestió de dades ofimàtiques mitjançant OneDrive i Sharepoint.

Rang de preus

1.000€ – 12.000€ en funció dels dispositius utilitzats i el nombre d'usuaris.